7.1.09

λόγω των γεγονότων του τελευταίου μήνα στον ελληνικό αλλά και διεθνή χώρο, το αστικό χωριό έχει μείνει πίσω. Η σχολή της χημείας στην οποία θα γινόταν ο έλεγχος των βαρέων μετάλλων τελούσε υπό κατάληψη πριν από της γιορτές. Περιμένουμε νέα από την συνέλευση που θα γίνει τις επόμενες μέρες.
Τασσόμαστε υπέρ του αγώνα των εξεγερμένων πολιτών και μεταναστών οποιασδήποτε ηλικίας και είμαστε μέρος αυτού. Αν το χημικό επανακαταληφθεί ίσως συζητήσουμε για εναλλακτικές λύσεις του που και πως θα γίνει ο έλεγχος.
οι ελιές είναι έτοιμες και πεντανόστιμες και μας περιμένουν να τις γευτούμε στην επόμενη συνάντηση του αστικού χωριού όπου θα συζητήσουμε περεταίρω δράσεις της ομάδας και τα γεγονότα των τελευταίων ημερών.
να είμαστε όλοι καλά και να έχουμε μια καλή χρονιά με αλληλεγγύη και συντροφικότητα.

1 σχόλιο:

Διονύσης Μάνεσης είπε...

Γεια σας,

Το μάθαμε, το διαβάσαμε αναλυτικά, πρώτα στο οικο της καθημερινής και μετά στο παρόν ιστολόγιό σας, το χαρήκαμε ( και το..ζηλέψαμε! ) το πείραμά σας, το κρατάμε ως πρόταση συμμετοχής, ως φρέσκο προβληματισμό απαναπροσδιορισμού της σχέσης μας με τη ζωή μας στο πνιγηρό άστυ, ως ιδέα απο-παθητικοποίησης και δημιουργικής επανασύνδεσής μας με το περιβάλλον, γενικότερα.

Σας "δημοσιεύσαμε" εδώ .

Τα μπράβο μας!